Vertel een collega 

Vertel een collega


Tip een bekende of deel het in je eigen netwerk!

Supervisiedag met als thema jouw praktijk

Supervisiedag met als thema jouw praktijk

Welke stap wil je zetten met je praktijk?
Ben je tevreden over je praktijk? 
Hoe kun je het op jouw manier doen en er een echte boterham mee verdienen?

In de meeste opleidingen leer je weinig over het opzetten en runnen van een praktijk. Er zijn steeds meer ondernemerscoaches die zich specifiek richten op coaches en therapeuten. Ik weet niet hoe het met jou is, maar ik word niet blij van advertenties hoe je heel veel geld kunt verdienen, markelingtools en social media traingen etc. Ik wil graag mensen helpen en daar mijn boterham mee verdienen. En dat kan. Maar dan wel vanuit verbinding en missie. 

Tijdens deze dag gaan we kijken waar je op dit moment staat met je praktijk en waar je naar toe wilt. En hoe je dit op jouw manier kunt doen. Op een manier die echt bij je past. Want alleen dan komt het aan en voelen je clënten dat ze naar jou toe willen. Jullie vragen staan centraal en worden vooraf geïnventariseerd.
Als vragen of onderwerpen kun je o.a. denken aan: Welke vorm wil ik mijn pratkijk geven? wil ik een eigen praktijk of liever met anderen samen werken? Hoe maak ik mezelf op een authentieke manier zichtbaar? Wat maakt mij bijzonder als coach of therapeut? 

Ook al je praktische vragen zijn welkom.
In de afgelopen 25 jaar heeft mijn praktijk verschillende vormen gehad. Ik heb in een maatschap gewerkt, heb mensen in dienst gehad en solo gewerkt. Ik ken "het gedoe" met gemeentes, zorgverzekeraars en beroepsverenigingen. 

Na deze dag weet jij wat je volgende stap is als coach of therapeut en hoe je deze vorm gaat geven.Aanmelden

Ulvenhout

Start data
  • 14 december 2023
Data en plaats
Donderdag 14 december van 10 tot 17 uur in Ulvenhout
Trainer
De supervisiedag wordt gegeven door Drs. Nelly ter Voert

Je kunt haar bereiken van ntv@talentprofs.com